onsdag den 30. marts 2016

Juhuu .. så er sæsonen startetSå er sæsonen startet, hvor vi kører ud efter planter, sten, pinde og krukker til vores haver. Vi har selvfølgelig madpakke med som altid nydes i det fri.De tre Toftlundhaver har været på tur til Rhododendron haven for at købe gødning og et par planter blev det osse til.


Det er dejligt at gå rundt i drivhusene og finde den helt rigtige plante og det kan være svært at bestemme sig for der er over 600 at vælge imellem.

Alle planterne bliver tjekket af
Claus.

Parken ved Rhododendron haven er ikke i blomst endnu, men lige om lidt står de alle i fuldt flor og det er et flot syn.
Et enkelt bord var sat op og madpakken blev spist i det fri i dejlig vejr.Ved Grejsdalens Planteskole var man ved at lave nye bede.

En meget spændende planteskole, som Flisehaven er en del af. Flisehaven viser deres flotte fliser og sten sammen planteskolens planter.

Der er forslag til forskellige terrasser, stier og andre måder at bruge sten og fliser på

Det er meget inspirerende at gå rundt her.

5 kommentarer:

 1. Hvor hyggeligt med sådan en tur:-)

  SvarSlet
 2. Så kan man ikke lade være med at spekulere på, hvilke planter der kom med hjem.

  SvarSlet
 3. Mon ikke det blev til mere end et par planter, traileren er fyldt op og der er brugt to trillebøre :) Det er altid en stor fristelse at besøge Rhododendronhaven. Jeg fik allerede øje på fristelser på dine billeder :)
  Hilsen fra en rhodotosse fra Samsø.

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Ja indrømmet .. der kom flere end et par stykker med hjem. Vi har alle tre gang i nye bede. Det var mest lave småbladede, der blev købt denne gang. Jeg har set et bed udelukkende med lave småbladede rhododendron og det må jeg osse ha og det er blevet plantet og det ser rigtig godt ud.

  SvarSlet