søndag den 4. september 2016

Fuchsia i min have

OnnoFuchsiaerne har været flotte i år, de har blomstret rigtig meget og det er dejligt .. bøvlet er jo det samme.

 De to andre haver har stadig ingen fuchsia i haverne :-(


Salmon Glove

White Night

Big Slim
Jeg har navn på de fleste .. men det er lidt svært med navne, mange af fuchsiaerne ligner hinanden, så nogen har to navne.
Nuance

New Millenium

Brutus

Vincent Van Gogh


Kvintet

Netala

Juno


Mrs. Lowell Swisher og hvis den ikke helt ligner er det fordi tatovøren ikke helt viste, hvad han lavede .. det var i Toronto.
Blomsterne symboliserer mine tre børn, de to knopper de to børnebørn jeg havde på det tidspunkt, de tre hvilende knopper de kommende børnebørn, som jeg nu har fået. Men jeg håber bestemt jeg får flere børnebørn.

2 kommentarer:

  1. Flotte fuchsia, det er så en dille du har ligesom jeg har roser og rhododendron :) Jeg er imponeret over din tatovering, rigtig flot og med fin synbolik. Jeg håber så, du får flere børnebørn, jeg har kun to og håber også på flere.

    SvarSlet
  2. On the off probability you uncover that your membership specs might use slightly tweak, don’t sweat it. As our performance promise, we provide a complimentary spec check at our retail areas and becoming studios within 1 12 months of membership receipt. If you need us, give Player Support a call at 844.PLAY.PXG to 우리카지노 get on the books.

    SvarSlet